Home / Brummen-Regiobode / Burgers Zoo in Eerbeek

Burgers Zoo in Eerbeek

Burgers Zoo in Eerbeek

EERBEEK – Op vrijdag 12 oktober vertelt mevrouw Van Nieuwstadt-van Hooff op uitnodiging van de Vereniging Ouderenbelang Eerbeek over de historie van dierenpark Burgers Zoo. Dit doet zij aan de hand van een diapresentatie. De bijeenkomst wordt afgesloten met een paar rondes bingo waarmee leuke prijzen zijn te winnen. Bezoekers zijn vanaf 13.30 uur van harte welkom in de grote zaal van het Tjark Rikscentrum. Er is dan een ontvangst met koffie en thee waarna om 14.00 uur de lezing begint. De bijdrage voor deze middag is 3,50 euro per persoon.

Lees ook

Gemeente Brummen moet financiële situatie structureel verbeteren met herstelplan

GEM. BRUMMEN – Niet overhaast gaan bezuinigen, maar een weloverwogen herstelplan opstellen waar de gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.