Home / Belangrijk / Burgemeester doet mee met spokentocht

Burgemeester doet mee met spokentocht

DOESBURG – De Doesburgse burgemeester Loes van der Meijs en wethouder Birgit van Veldhuizen zullen meelopen met de tiende editie van de 0313 Halloweenspokentocht. Deze vindt plaats op zaterdag 3 november. In totaal kunnen er vierhonderd mensen meedoen met de spokentocht. De start is om 18.00 uur bij Jongerencentrum 0313 en de tocht gaat over de ‘Doesburgse batterijen’ )vestingwerken). Het hele jaar zijn de vrijwilligers al bezig om er een spectaculaire tocht van te maken. Door de inzet van deze vrijwilligers en trouwe sponsoren is het mogelijk dat er verschillende spectaculaire posten met geluids- en lichteffecten worden gebouwd. Zoals ieder jaar is de tocht gratis, waarbij een vrijwillige bijdrage op prijs wordt gesteld. Meedoen kan door je aan te melden via: Facebook.com/0313doesburg. De organisatie geeft het volgende nog mee: “Let op: wees op tijd, ieder jaar is de tocht ‘uitverkocht’.”

Facebook.com/halloweendoesburg

Lees ook

Appartementen Kraakselaan verkozen tot Ruwe Diamant van Doesburg

DOESBRUG – Het appartementencomplex aan de Kraakselaan in Doesburg is verkozen tot Ruwe Diamant van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.