dinsdag 07 december 2021 | WEEK 49 |
HomeBrummen-RegiobodeBrummense raad bespreekt bestuursprogramma

Brummense raad bespreekt bestuursprogramma

BRUMMEN – De twee maandelijke forumbijeenkomsten van de gemeenteraad in Brummen starten donderdag 4 oktober met een gezamenlijk onderdeel. In de raadszaal wordt vanaf 20.00 uur het bestuursprogramma voor de raadsperiode 2018-2022 besproken. In dit door het college opgestelde document staat de koers voor de komende vier jaar beschreven. Daarna wordt in het forum Ruimte nog gesproken over de bestemmingsplannen voor de Hazenberg en Rhienderen-Noord, over het Paraplubestemmingsplan Parkeren en het evaluatierapport over de bodemsaneringen in het centrum van Eerbeek. In het forum Samenleving / Bestuur / Financiën wordt onder andere gesproken over de stand van zaken rondom vervoerscentrale PlusOV. Inwoners van Brummen mogen meepraten tijdens deze bijeenkomsten. Zij kunnen zich aanmelden via de griffie van de gemeenteraad via griffie@brummen.nl en tel. 0575 – 568531.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0214410_Gemeentehuis.JPG

Gemeente en inwoners werken samen aan beheer openbare ruimte

GEM. RHEDEN - De gemeente Rheden heeft een integraal beheerplan opgesteld voor de openbare ruimte. Hierin staat hoe de gemeente de komende jaren een veilige en duurzame leefomgeving wil realiseren. Door integraal te werken, kan de gemeente efficiënter omgaan met budgetten.

0216318_ambulance__politie__brandweer.jpg

Illegaal afval verbrand

BRUMMEN - Politie en brandweer kwamen samen in actie op maandag 29 november. Tussen 22.18 en 22.36 uur werd afval verbrand aan de Mercuriusweg in Brummen. Het bleek te gaan om bedrijfsafval dat in tonnen werd verbrand. Er is proces-verbaal opgemaakt.

0215751_SP.jpg

SP Rheden doet niet mee met gemeenteraadsverkiezingen

RHEDEN - De SP doet in Rheden niet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar. Dat besluit heeft de Rhedense afdeling 'met pijn in het hart' genomen tijdens de ledenvergadering op woensdag 24 november. Er zijn niet genoeg geschikte kandidaten gevonden voor de kieslijst.

0215713_Bronckhorst_logo.jpg

De ontwerp-Omgevingsvisie van Bronckhorst ter inzage

GEM. BRONCKHORST - De afgelopen maanden werkte de gemeente Bronckhorst samen met onder andere inwoners, ondernemers en (belangen)organisaties aan de Omgevingsvisie. Deze visie gaat over hoe er op de lange termijn wordt omgegaan met de grote opgaven sterke dorpen & leefbaar platteland, landschappelijke kwaliteit, energie & klimaat, economie & landbouw