Home / Alle-Regiobode / Brummenaar Bart Oudendijk in RTL-programma Doe Maar Duurzaam

Brummenaar Bart Oudendijk in RTL-programma Doe Maar Duurzaam

REGIO – De aarde. Een plek die ons voorziet van prachtig ongerepte natuur, die ons in staat stelt om te leven. Echter wordt vandaag de dag de aarde geconsumeerd. Zijn we niet al te lang aan het consumeren en moeten we niet een sprintje trekken om het tij te kunnen keren? Bart Oudendijk van Bouwstudio Bart Oudendijk uit Brummen heeft daar zo zijn eigen ideeën over en vertelt op de Posbank bij Rheden, voor het RTL7 programma Doe Maar Duurzaam daar meer over.
Ooit begon hij als twaalfjarige met het bouwen van een ondergrondse hut in het bos. Dat is inmiddels uitgegroeid tot de bedrijfsmissie van Bouwstudio Bart Oudendijk. Die wil dat het vanzelfsprekend wordt om energie-neutraal, duurzaam en in alle opzichten vriendelijk voor de natuur te bouwen. Bart Oudendijk is bereid de verandering in te zetten. In het programma Doe Maar Duurzaam geeft hij een eerste prikkel, in de hoop fabrikanten, opdrachtgevers, overheden en anderen te inspireren om in teamverband met Bart Oudendijk de noodzakelijke sprint voor te bereiden. De uitzending met Bart Oudendijk is zondag 28 oktober om 13.00 uur te zien op RTL7.

Foto: Ellen Loopstra

Lees ook

Uitje voor leden Buurtbusverening Brummen – Leuvenheim

BRUMMEN – Zondag 20 september hebben leden van Buurtbusverening Brummen – Leuvenheim een hap- en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.