Home / Doesburg-Regiobode / Brug Hoog-Keppel gesloten wegens reparatie

Brug Hoog-Keppel gesloten wegens reparatie

HOOG-KEPPEL – De ophaalbrug over de Oude IJssel bij Hoog-Keppel is nog tot en met vrijdag 5 oktober 17.00 uur gesloten voor alle weggebruikers en scheepvaartverkeer. In die tijd worden de lagers van de brug gerepareerd. De weg over Oude IJssel, die aan de noordkant Jonker Emilweg heet en aan de zuidkant IJsselweg, is gestremd voor alle verkeer, dus ook voor fietsers en voetgangers. Verkeer wordt geadviseerd om te rijden via Laag-Keppel (Wehlsedijk N814) of de hoge brug bij Doesburg (provinciale weg N338).

Lees ook

Naailes in modecafé

DOESBURG – In het modecafé in Doesburg wordt twee keer per week naailes gegeven. Op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.