Home / Doesburg-Regiobode / Brandstichting Smitsweide

Brandstichting Smitsweide

Brandstichting Smitsweide

DOESBURG – Politie Doesburg is op zoek naar getuigen van een autobrand, maandag 24 september op de Smitsweide in Doesburg. Rond 22.30 uur kreeg de brandweer melding van een autobrand. De brand was snel onder controle. “We hebben het vermoeden dat het gaat om brandstichting door een persoon of meerdere personen. Wij zijn op zoek naar getuigen en camerabeelden van de Smitsweide”, meldt de politie op Facebook. Mensen die iets hebben gezien worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Lees ook

Appartementen Kraakselaan verkozen tot Ruwe Diamant van Doesburg

DOESBRUG – Het appartementencomplex aan de Kraakselaan in Doesburg is verkozen tot Ruwe Diamant van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.