Home / Rheden-Regiobode / Boul’Animo gaat bouwen

Boul’Animo gaat bouwen

DIEREN – Op haar complex aan de Admiraal Helfrichlaan in Dieren gaat jeu de boulesvereniging Boul’Animo een deel van haar terrein overkappen. Onlangs werden de laatste mogelijke belemmeringen weggenomen. De leden stemden al eerder in met de bouw van een hal van 20 bij 14 meter. Norel Hallenbouw uit Apeldoorn gaat het plan realiseren. Verwacht wordt dat de nieuwbouw dit najaar zal plaatsvinden. De inrichting komt in eigen beheer voor rekening van de vereniging. Met de hal worden de speelavonden in het koude en natte seizoen voor de leden aantrekkelijker. Achter de huidige kantine zullen de nu verdwijnende buitenbanen worden gecompenseerd.

Lees ook

Cursussen in De Paperclip

VELP – Er is nog beperkt plaats in de najaarscursussen van ontmoetingscentrum de Paperclip in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.