Home / Brummen-Regiobode / Bonenstaaktoernooi De Marshoeve

Bonenstaaktoernooi De Marshoeve

Bonenstaaktoernooi De Marshoeve

LOENEN – De Marshoeve in Loenen houdt voor biljarters weer een bonenstaaktoernooi. In het verleden had Loenen jaarlijks een bonenstaaktoernooi in café Tojaco. Hiervoor was altijd veel animo. Hennie Schoolderman van de Marshoeve wil dit weer in ere herstellen en nodigt de biljarters uit om mee te doen. Het toernooi wordt gehouden van 5 tot en met 9 november in De Marshoeve. Iedere avond wordt er vanaf 19.00 uur gespeeld. Vrijdag, de slotavond, begint om 18.30 uur. Opgeven kan bij William Brom via tel. 06 – 53613182. De kosten bedragen 5 euro.

Lees ook

Brandweer verzorgt dorstige schapen

BRUMMEN – Dinsdag 15 september rond 21.20 uur is de brandweer van Brummen te hulp …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.