Home / Rheden-Regiobode / Bone Lazy in Sem Café

Bone Lazy in Sem Café

Bone Lazy in Sem Café

VELP – De band Bone Lazy speelt zaterdag 20 oktober in Sem Café in Velp. De band speelde voorheen voornamelijk blues, maar met de komst van zangeres Trudi Dam is er een verschuiving opgetreden naar meer swingende nummers uit de jaren zeventig en tachtig. Muziek van onder andere Creedence Clearwater Revival, Tina Turner, Rolling Stones, David Bowie, Rod Stewart, Status Quo en Fleetwood Mac staat nu, naast de bekende blues, op het repertoire. Het optreden begint om 21.00 uur en is gratis bij te wonen.

www.semcafe.nl

Lees ook

Kinderboekenweek bij Bibliotheek Veluwezoom

DIEREN – Bibliotheek Veluwezoom heeft tijdens de Kinderboekenweek, die plaatsvindt van 30 september tot en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.