Home / Brummen-Regiobode / Bomvol jubileumweekend vv Oeken succes

Bomvol jubileumweekend vv Oeken succes

OEKEN – Het jubileumweekend van de negentigjarige voetbalvereniging Oeken is een succes geworden. Een grote feesttent op sportpark de Overkant bood het hele weekend van 5 tot 7 oktober plaats aan de verschillende jubileumactiviteiten.

Op vrijdag was de digitale aftrap door de jeugd. In de tent stonden twaalf schermen met twaalf Playstations opgesteld, waarmee werd uitgevochten wie de FIFA-kampioen van Oeken was. Maar liefst honderd kinderen deden mee. In de spannende finalerondes bleken Mauro en Jurre uiteindelijk het sterkste duo te vormen en gingen zij er met de prijs vandoor: FIFA19.
Zaterdag was de dag van het clubdiner voor ruim 120 leden, die genoten van het koude en warme buffet dat muzikaal omlijst werd door Tim Akkerman. Voorzitter Emile Jager bracht met de aanwezigen een proost uit op het negentigjarig jubileum van de levendige vereniging. Na het diner werd de tent omgetoverd tot feestlocatie, waar DJ Chiel stond te popelen om te beginnen. De feestavond werd een groot succes en tot in de late uurtjes werd het glas geheven.
De zondag startte met een jubileumwedstrijd tussen het huidige eerste en Oud Oeken 1. Het feest van de avond ervoor werd er uitgespeeld en het huidige eerste wist met 10-0 te winnen. Tijdens het spectaculaire brunchconcert van Harmonie Orkest Brummen werd nagepraat over de wedstrijd en genoten leden, voetballers en belangstellenden van het mooie repertoire. De Pretband zorgde aansluitend voor een energieke overgang naar de laatste activiteit van het weekend: het Oktoberfest. DJ Emiel wisselde Duitse klanken af met een stevige beat of meezinger. De laatste biertjes van het weekend werden gedronken en er werd teruggekeken op een fantastisch weekend vol blauwwit feestgedruis.
De vereniging bedankt alle vrijwilligers, sponsoren en bezoekers voor hun bijdrage aan een geweldig jubileumweekend. Op naar het honderdjarig jubileum.

Lees ook

Vergadering Tot Ons Genoegen

EERBEEK – Op dinsdag 6 oktober houdt vogelvereniging Tot Ons Genoegen Eerbeek weer haar maandelijkse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.