Home / Rheden-Regiobode / Bomentocht op de Veluwezoom

Bomentocht op de Veluwezoom

RHEDEN – Iedereen vanaf tien jaar kan zaterdag 13 oktober om 14.00 uur met een gids mee voor een bomentocht door Nationaal Park Veluwezoom. Deelnemers aan de wandeling gaan bekijken welke soorten bomen er op landgoed Heuven staan. Zo zijn er naaldbomen en loofbomen, met bladeren. Op landgoed Heuven, waar bezoekerscentrum Veluwezoom in ligt, staan veel oude bomen. Tijdens de bomentocht ontdekken deelnemers waarom bomen zo bijzonder zijn. De start is bij het Bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in Rheden. Aanmelden kan via www.natuurmonumenten.nl/activiteiten.

Foto: Natuurmonumenten

Lees ook

Italiaans Velpsch Maal

VELP – Woensdag 30 september wordt in buurthuis De Poort in Velp weer het Velpsch …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.