Home / Doesburg-Regiobode / Boerenweekend met fraaie vogels

Boerenweekend met fraaie vogels

Boerenweekend met fraaie vogels

DREMPT – Op zaterdag 6 en zondag 7 oktober is het bij Tuincentrum Bloemendaal in Drempt Boerenweekend. Vogelvereniging Vogelvrienden Doesburg houdt dan een vogeltjesmarkt. Ook zijn leden van de vogelverenigingen uit de regio uitgenodigd om vogels te koop aan te bieden. Er wordt een fraaie volière ingericht met tropische vogels. In het tuincentrum staan kraampjes met allerlei streekproducten en er is live muziek van shantykoren. Het tuincentrum is zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Lees ook

Appartementen Kraakselaan verkozen tot Ruwe Diamant van Doesburg

DOESBRUG – Het appartementencomplex aan de Kraakselaan in Doesburg is verkozen tot Ruwe Diamant van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.