Home / Brummen-Regiobode / Bijeenkomst Vrouwen Aktief

Bijeenkomst Vrouwen Aktief

Bijeenkomst Vrouwen Aktief

EMPE – Dinsdag 16 oktober is de heer Griffioen te gast bij Vrouwen Aktief in Empe. Hij vertelt over het leven van dak- en thuislozen in Utrecht, waar hij zelf als vrijwilliger werkzaam is. Belangstellenden zijn altijd welkom een avond bij te wonen. De avond begint om 19.30 uur in ‘t Oortveld. De eerste bijeenkomst na de zomerperiode was op dinsdag 18 september in buurthuis ’t Oortveld in Empe. Deze avond kon de voorzitter zes nieuwe leden welkom heten. De heer Lex Rutgers, werkzaam bij Nederlandsch Mettray kwam vertellen over zijn bedrijf.

Lees ook

Literair café en open podium

EERBEEK – Op maandag 28 september om 19.30 uur is in Cultuurhuis Pater Dekker aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.