Home / Rheden-Regiobode / Bijeenkomst over reizen met het openbaar vervoer

Bijeenkomst over reizen met het openbaar vervoer

VELP – Op donderdag 25 oktober vindt van 14.00 tot 16.00 uur een informatiebijeenkomst voor senioren plaats over reizen met het openbaar vervoer en de OV-chipkaart. De bijeenkomst wordt gehouden in De Paperclip aan de Eiberstraat in Velp.

OV-ambassadeurs informeren de deelnemers over het reizen met de bus of trein en het aanvragen en werken met de OV-chipkaart. Ook tarieven en abonnementen voor reizen met het openbaar vervoer worden besproken. Er is informatiemateriaal aanwezig en na afloop krijgen de senioren een uitnodiging voor het maken van een proefreisje om zo de kaartautomaat en de OV-chipkaart in het echt uit te proberen onder leiding van een OV-ambassadeur. Tevens is het mogelijk om een persoonlijke afspraak te maken met de OV-ambassadeur voor een vervolgbijeenkomst of advies op maat. Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet nodig en deelname is gratis. Vanaf 13.45 uur staan koffie en thee klaar.

Lees ook

Nationale Voetbaldag bij sc Rheden

RHEDEN – Op zaterdag 12 juni deed sc Rheden mee aan de Nationale Voetbaldag. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.