Home / Rheden-Regiobode / Bijeenkomst moeilijke voeten

Bijeenkomst moeilijke voeten

RHEDEN – In woonzorgcentrum Rhederhof in Rheden zal op maandag 5 november een bijeenkomst worden gehouden voor mensen met moeilijke voeten. Van 10.00 tot 12.00 uur verkoopt Jonker Speciaal Schoeisel uit Wadenoijen schoenen en pantoffels in veel verschillende lengte- en wijdtematen. Volgens de verkoper ‘de ideale oplossing voor mensen met gevoelige of opgezwollen voeten of enkels, steunkousen, zwachtels, beugels, steunzolen, hallux valgus (knobbels), likdoorns, eksterogen, hamertenen, diabetes en reumatische aandoeningen’. Nieuw is een speciale collectie stretch-schoenen welke in zijn geheel bestaat uit zacht elastisch materiaal, speciaal bedoeld voor mensen met (erg) gevoelige voeten. Er is zelfs een speciaal assortiment zogenoemde halve paren (tegen speciale prijzen) voor mensen met één been.

Lees ook

Meedenken over woningen in oude kleuterschool Dieren

DIEREN – De gemeente Rheden ziet mogelijkheden om woningen te realiseren in de voormalige Willem …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.