Home / Brummen-Regiobode / Bianca Schipper maakt trektocht voor nieuwe rolstoel

Bianca Schipper maakt trektocht voor nieuwe rolstoel

LOENEN – Op zaterdag 20 oktober vertrok de 44-jarige Bianca Schipper uit Loenen voor een trektocht te paard van Culemborg naar Aalden in Drenthe. Zij doet dit voor een goede vriendin van haar, Nienke Leenman. Zij is door een spierziekte rolstoelafhankelijk en doordat haar lichaam achteruit gaat, volstaat haar huidige rolstoel niet meer. Met deze tocht wil Bianca voldoende geld binnen te halen voor een speciale rolstoel, de Free.

Het werd een lange tocht van 200 kilometer. Tijdens deze tocht overnachtte zij onder meer twee nachten in Loenen. Zij is erg blij met de medewerking die zij in dit dorp kreeg. Met haar team Free Unicors was zij te gast bij de Stal De Brouwerij aan de Vrijenbergweg. De paarden konden hier gestald worden. Zij kregen ook een overnachtingsplek aangeboden bij ‘Logeren in Loenen’, de familie Uiterweerd, eveneens aan de Vrijenbergweg. Hier zullen zij aankomen op 23 oktober om de volgende dag weer verder te gaan richting Drenthe. Op 31 oktober hoopt zij in Aalden te arriveren.

Lees ook

Filmhuis Doesburg vertoont De Beentjes van St. Hildegard

DOESBURG – Filmhuis Doesburg vertoont dinsdag 29 september, woensdag 30 september en donderdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.