Home / Alle-Regiobode / Bewoners Intermezzo genieten van dansoptreden

Bewoners Intermezzo genieten van dansoptreden

DIEREN / EERBEEK – Volksdansvereniging Zarazan uit Eerbeek verzorgde onlangs een optreden in verzorgingshuis Intermezzo in Dieren. De bewoners hebben deze middag genoten van dansen uit verschillende landen in Europa en Zuid-Amerika. De dansen werden in bijpassende kleding uitgevoerd. Vele bekende dansen kwamen voorbij, zoals de Radetskymars, waarbij de dansers met handgeklap werden begeleid. Aan het eind van het optreden werden de dansers met een luid applaus bedankt voor het optreden.

Lees ook

Foi, foi: Bal gehakt

In un gezin in disse streek hadden ze un hundjen. Un leuk beest dat helemoal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.