Home / Alle-Regiobode / Beursvloer Doesburg-Rheden

Beursvloer Doesburg-Rheden

Beursvloer Doesburg-Rheden

DOESBURG – Op maandag 5 november vindt de Beursvloer 2018 plaats in Het Arsenaal in Doesburg. Maatschappelijke organisaties, verenigingen en bedrijven uit Doesburg en Rheden komen met vraag en aanbod samen. Er is dan een uitwisseling van menskracht, materialen, kennis, diensten en creativiteit. Om 17.30 uur is er een inloop met soep en een broodje. Van 18.00 tot 19.00 uur is het ‘match-time’ en daarna kan er tot 20.00 worden genetwerkt onder het genot van een hapje. Aanmelden graag voor maandag 29 oktober via secretariaat@doesburgrhedenseuitdaging.nl.
De Beursvloer is een samenwerking met het Loket Vrijwilligerswerk Rheden van Radar Uitvoering en de Buurtacademie Doesburg. “Via de Beursvloer worden in korte tijd zeer diverse vragen vanuit organisaties ingewilligd door het lokale bedrijfsleven”, vertelt Raymond Koerhuis van de Doesburg – Rhedense Uitdaging. De editie 2017 van de Beursvloer was een succes. Deze resulteerde in ruim dertig matches: van het aanbieden van werkervaringsplekken tot ondersteuning bij het maken van een bouwtekening voor een weggeefwinkel tot het aanbieden van vloerplaten om een workshopruimte efficiënter in te richten.

info@doesburgrhedenseuitdaging.nl

Lees ook

Een Stief Kwartiertje: Zichtlijnen

Het park Daalhuizen in Velp moet deels gesloopt worden om het in de oude glorie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.