Home / Rheden-Regiobode / Beurs speelgoed en kinderkleding

Beurs speelgoed en kinderkleding

Beurs speelgoed en kinderkleding

ELLECOM – De najaarsbeurs in Ellecom wordt gehouden op zaterdag 6 oktober. Tussen 10.00 en 12.00 uur wordt in het Dorpshuis Nieuw Bergstein weer veel mooie en kwalitatief goede kinderkleding en speelgoed aangeboden. Een mooie gelegenheid om de kledingkasten van de kinderen aan te vullen voor een klein prijsje en daarbij een bijdrage te leveren aan het goede doel. De koper betaalt 15 procent meer dan de vraagprijs, de verkoper krijgt 15 procent minder dan de vraagprijs. Het geld dat overblijft, gaat naar het goede doel.

www.facebook.com/kledingbeursellecom

Lees ook

Tuinconcert Flutamuze bij Jansen & de Feijter

VELP – In de tuin van boekhandel Jansen & de Feijter in Velp speelt woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.