Home / Brummen-Regiobode / Besluitvormende raadsvergadering

Besluitvormende raadsvergadering

Besluitvormende raadsvergadering

BRUMMEN – De gemeenteraad van Brummen komt donderdag 18 oktober bijeen voor een besluitvormende vergadering. Er worden vier onderwerpen inhoudelijk besproken, waaronder het bestuursprogramma voor de komende vier jaar, het bestemmingsplan Correctie De Hazenberg en Rhienderen-Noord, PlusOV en het aanpassen van de tarieventabel. Ook wordt tijdens deze bijeenkomst de nieuwe griffier Marja Nengerman beëdigd en Luuk Tuiten benoemd tot lid van de auditcommissie. De vergadering in het gemeentehuis is openbaar en begint om 20.00 uur.

Lees ook

Katholieken uit Apeldoorn en Brummen gaan samen

REGIO – Vanaf begin 2021 zullen de Emmausparochie in Apeldoorn en de Franciscus en Claraparochie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.