Home / Brummen-Regiobode / Bedankconcert van Olto Loenen

Bedankconcert van Olto Loenen

LOENEN – Muziekvereniging Olto Loenen houdt op zaterdag 8 december een rodeloperconcert. Alle Loenenaren zijn welkom, maar voor donateurs, sponsors en vrijwilligers is de toegang gratis als dank voor het werk wat ze voor de vereniging doen. Mensen die op de gastenlijst willen komen, kunnen vóór donderdag 8 november een mail sturen naar rodeloperconcert@olto.nl. “We maken voor de genodigden gebruik van geplaceerde plaatsen, laat dus in de mail ook weten met wie u aan een tafel wil zitten”, aldus de organisatie. De dresscode is gala (of andere nette kleding). Het concert in december begint om 19.30 uur in de Brink in Loenen.

Lees ook

Herfstcollectie bij Kledingbank

EERBEEK – De Kledingbank Eerbeek in Tjark Riks Centrum in Eerbeek is weer open. Op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.