Home / Doesburg-Regiobode / Asbesttrein buitengebied Hummelo

Asbesttrein buitengebied Hummelo

ZELHEM – Op donderdag 25 oktober is er in ‘t Witte Paard in Zelhem een informatiebijeenkomst over asbestsanering voor bewoners van het buitengebied tussen Hummelo, Keijenborg, Zelhem en Hengelo. Hiervoor werkt de gemeente samen met de Asbesttrein. Een asbesttrein is een samenwerking van bedrijven die in een trein achter elkaar aan werken om asbest te verwijderen, vervangen en af te voeren. Inwoners van het eerder genoemde gebied die meer willen weten over het gezamenlijk verwijderen van asbest zijn 25 oktober om 19.30 uur welkom op de informatieavond in ’t Witte Paard, Ruurloseweg 1 in Zelhem.

Lees ook

Zonnige kick-off Sportclub Doesburg

DOESBURG – De derde zaterdag van de maand september wordt bij Sportclub Doesburg traditiegetrouw gereserveerd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.