Home / Doesburg-Regiobode / Alles behalve rommel goed verkocht

Alles behalve rommel goed verkocht

HUMMELO – De kerk in Hummelo was zaterdag goed gevuld met tweedehands woonaccessoires: de zesde editie van de Alles-behalve-rommel-markt vond plaats. De leuke kastjes, schilderijen, lampen, antiek en andere eye-catchers die werden aangeboden vonden gauw een nieuw leven. De verkopers kregen de helft van de opbrengst van het verkochte mee. Ook kon de opbrengst geschonken worden aan het Dorpshuis, zodat de vrijwilligers hier weer mooie activiteiten van kunnen organiseren. De overgebleven spullen, die niet zijn opgehaald, krijgen alsnog een tweede, of misschien wel derde of vierde, kans. Deze bracht de organisatie namelijk naar de plaatselijke kringloop.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Velpse goudsmeden maken Awards voor internationaal beachvolleybal-evenement

VELP – Juweliershuis Aalbers in Velp is gevraagd om de Awards te maken voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.