Home / Brummen-Regiobode / Aanmelden voor mantelzorgmiddag Eerbeek

Aanmelden voor mantelzorgmiddag Eerbeek

BRUMMEN / EERBEEK – Tot woensdag 31 oktober kunnen mantelzorgers in de gemeente Brummen zich opgeven voor de Jaarlijkse dag van de Mantelzorg op zaterdag 10 november. In het Fletcher Hotel in Eerbeek is er een gevarieerde mantelzorgmiddag voor mantelzorgers.

Om 12.00 uur is er eerst een lunch. Daarna kunnen de mantelzorgers deelnemen aan een workshop. Het gaat om uiteenlopende workshops die worden aangeboden. Bij het aanmelden kan men aangeven naar welke workshop de voorkeur uit gaat. Om 15.00 uur is iedereen weer welkom bij het Fletcher Hotel om daar gezellig onder het genot van een drankje ervaringen uit te wisselen en na te praten. De afsluiting van deze gevarieerde dag is om 16.00 uur.

Met deze activiteiten wil de gemeente Brummen mantelzorgers ondersteunen; er is veel waardering voor mensen die als mantelzorger zorg en ondersteuning verlenen aan een naaste. De organisatie van de bijeenkomst is in handen van het Knooppunt Mantelzorg.
Vooraf aanmelden bij het Knooppunt Mantelzorg is wel nodig. Dit kan via het aanmeldformulier, dat onder andere is te vinden op de website www.samengoedvoorelkaar.nl. Op deze site is ook een overzicht van de workshops te vinden. Inwoners die als mantelzorger bekend zijn bij het knooppunt, hebben al een persoonlijke uitnodigingsbrief ontvangen.
Bij aanmelding voor deelname aan de ‘dag’ kan een mantelzorger ook aangeven wanneer er ondersteuning nodig is. Bijvoorbeeld als het gaat om vervoer of voor opvang voor degene waarvoor de mantelzorger zorgt. Het Knooppunt Mantelzorg helpt dan mee om hiervoor een oplossing te zoeken.
Het aanmeldformulier kan ingeleverd worden bij het kantoor van het Knooppunt Mantelzorg in de Bibliotheek in Eerbeek, bij de receptie van het gemeentehuis of bij Plein Vijf in Brummen. Ook kan een e-mail gestuurd worden naar mantelzorgcoördinator Nicky Theunissen via n.theunissen@humanitas.nl. Het is dan wel belangrijk om dezelfde gegevens door te geven als op het aanmeldformulier staan.

Lees ook

Literair café en open podium

EERBEEK – Op maandag 28 september om 19.30 uur is in Cultuurhuis Pater Dekker aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.