Home / Brummen-Regiobode / Aanmelden voor achtste Brummense Popquiz geopend

Aanmelden voor achtste Brummense Popquiz geopend

Aanmelden voor achtste Brummense Popquiz geopend

BRUMMEN – Op derde kerstdag, donderdag 27 december, staat in Brummen voor de achtste keer de Brummense Popquiz op het programma. De organisatie heeft er weer zin in en stelt dan ook enthousiast de inschrijving open. Tot en met uiterlijk 1 november kunnen teams zich aanmelden.

Wie mee wil doen aan de Popquiz, kan zich maar beter tijdig melden. Vorige jaren was de inschrijving snel vol. Er kunnen maximaal twaalf teams meedoen. De Brummense Popquiz is bedoeld voor mensen die een binding hebben met de gemeente Brummen. Meedoen aan de quiz kan in teams van drie personen, waarvan minimaal twee mensen in de gemeente moeten wonen of een sociaal-economische verbinding met Brummen moeten hebben. De eerste acht teams van vorig jaar zijn al geplaatst voor de quiz van dit jaar. Deelname kost 10 euro per team. Voor het winnende team is er de Hans Broer Award.

De Brummense Popquiz wordt gehouden in de Vroolijke Frans in Brummen (Broek) en begint om 20.00 uur. Mocht het opnieuw nodig blijken een voorronde te houden, in verband met de hoeveelheid aanmeldingen, dan vindt deze plaats op donderdag 6 december, eveneens in de Vroolijke Frans. Inschrijven kan via www.popquizbrummen.nl.
Ook voor wie niet meespeelt, is de Popquiz een goede reden om op 27 december naar de Vroolijke Frans te komen. “Het wordt een gezellige en verrassende muzikale avond”, belooft de organisatie.

De quiz wordt al jaren georganiseerd door een werkgroep, bestaande uit Theo van Enckevort, Gert-Jan van Dijk en Robert Kersten. Dit jaar is het team versterkt met Karin Beuwer. Karin heeft meerdere keren meegedaan aan de quiz en is de laatste jaren samen met Martien Wilbrink al actief als jurylid. Ook was ze in het verleden mede-organisator van het Brummense festival QS-POP.

Lees ook

Oecumenische dienst in Klarenbeek

KLARENBEEK – Op zondag 27 juni wordt in de Protestantse kerk aan de Woudweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.