Home / Bingo bij de Kluiskamp

Bingo bij de Kluiskamp

Bingo bij de Kluiskamp

VELP – Zaterdag 8 september staat de eerste bingo van het nieuwe Kluiskamp-seizoen op de agenda. De bingo wordt gehouden in De Poort in Velp, waar de deuren om 19.30 uur open gaan. De balletjes rollen vanaf 20.00 uur. Kinderen vanaf tien jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene. De opbrengst is bestemd voor goede doelen, samenlevingsprojecten voor kinderen uit de gemeente Rheden en zieke kinderen in het algemeen.

Lees ook

Zadenruilbeurs in Grotenhuys

DOESBURG – Op vrijdag 22 maart vindt in Grotenhuys in Doesburg de eerste jaarlijkse zadenruilbeurs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.