Home / Word een echte prins of prinses

Word een echte prins of prinses

Word een echte prins of prinses

ROZENDAAL Jongens en meisjes kunnen woensdag 15 augustus op Kasteel Rosendael leren voor prins of prinses. Een hofdame of lakei neemt ze vanaf 15.30 uur meer op een tocht door het kasteel, waar de kinderen deftige manieren leren en kennismaken met het leven daar. Iedereen mag in zijn of haar deftigste prinsen of prinsessenkleding komen. Na afloop staat er een lekker glaasje ranja klaar en is er een leuk presentje. De activiteit duurt ongeveer anderhalf uur. Reserveren is noodzakelijk en kan via www.glk.nl.

Lees ook

Solotentoonstelling Sibyl Heijnen bij Espace Enny

LAAG-KEPPEL – Galerie Espace Enny in Laag-Keppel wijdt een solotentoonstelling aan de wereldwijd bekende en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.