Home / Wildexcursie op de Veluwe

Wildexcursie op de Veluwe

Wildexcursie op de Veluwe

RHEDEN Natuurmonumenten houdt zondag 12 augustus van 19.00 tot 21.30 uur een avondwandeling met een gids door Nationaal Park Veluwezoom. Deelnemers ontdekken welk dier zijn sporen waar achterlaat. De gids weet de beste plekjes om wild tegen te komen. De wandeling start bij het Bezoekerscentrum in Rheden. De kosten bedragen 7 euro voor leden en 10 euro voor niet leden. Dit is een activiteit voor volwassenen. Aanmelden kan via www.natuurmonumenten.nl.

Lees ook

Zeldzame juwelen in het Lalique Museum

DOESBURG – In het Lalique Museum, gevestigd in de historische Hanzestad Doesburg, is een nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.