Home / Vlooienmarkt in Doesburg

Vlooienmarkt in Doesburg

Vlooienmarkt in Doesburg

DOESBURG Op zondag 12 augustus wordt, voor de derde keer dit seizoen, een vlooienmarkt gehouden op de nieuwe locatie in Doesburg. Naast ‘t Olde Ras, aan de Drempterdijk, kunnen bezoekers van 10.00 tot 17.00 uur snuffelen tussen de tweedehands spullen, antiek, curiosa en andere snuisterijen. Zelf een stand huren is ook mogelijk. Een kraam van 4 meter, met dakje, kost 25 euro. Een grondplaats voor een auto kost 15 euro, met een aanhanger of bus is dit 17,50 euro. Reserveren kan op de website of via tel. 06 39108152. De entree van de markt bedraagt 3 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor 65 plussers. Voor kinderen tot twaalf jaar is de toegang gratis. Toiletten en catering zijn aanwezig.

www.animo vlooienmarkten.nl

Lees ook

Mo’j is luusteren ‘Terug in de tied’

EERBEEK/TWELLO – Op verzoek van veel luisteraars gaat het dialectprogramma Mo’j is luusteren weer terug …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.