Home / Vleermuisexcursie Huis te Eerbeek

Vleermuisexcursie Huis te Eerbeek

Vleermuisexcursie Huis te Eerbeek

EERBEEK Wie zin heeft in een boeiende avondwandeling in het teken van de vleermuis, kan op vrijdag 10 augustus met de boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen mee naar Landgoed Huis Te Eerbeek. Iedereen ziet ongetwijfeld wel eens vleermuizen vliegen, met hun grillige vlucht in de schemering. Er gaan veel verhalen rond over deze ongrijpbare diertjes. Mystiek en mysterieus zijn twee woorden die vaak gebruikt worden. De boswachter laat zien en horen wat deze nuttige nachtjagers doen in het (half)duister. Deze wandeling biedt een unieke kans om het landgoed te bekijken, dat gewoonlijk na zonsondergang niet toegankelijk is. De excursie duurt twee uur en start om 20.30 uur bij de Oliemolen aan de Kanaalweg. Deelname kost 7,50 euro, kinderen van acht tot en met twaalf jaar betalen 3,75 euro. Donateurs betalen 2,50 euro en kinderen van donateurs mogen voor 1,25 euro mee. Reserveren is noodzakelijk en kan via www.glk.nl/evenementen.

Herman Heskamp, tel. 06 16862394

Chris Holtslag, tel.0313 653 113

Lees ook

Zwaar vuurwerk aangetroffen

EERBEEK – Een 26-jarige man uit Eerbeek is woensdag 23 juni aangehouden voor handel in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.