Home / Twee weken KVS in Loenen

Twee weken KVS in Loenen

Twee weken KVS in Loenen

LOENEN – Al vele jaren organiseert een team jongeren van Spritshz het Loenens KinderVakanteSpel. Twee weken lang wordt de Loenense jeugd bezig gehouden met sport, spel en ontspanning. Een (grotendeels) vast team heeft voor de periode van 13 tot met 24 augustus een leuk gevarieerd programma opgezet. De vaste onderdelen, zoals het zwemmen, levende bingo, sokkenspel en natuurlijk het bouwen van de hutten en de bonte avond, mogen niet ontbreken. Op het plein bij het Dorpcentrum De Brink gaat in de tweede week weer een heus huttendorp verschijnen waarin de kinderen gaan bivakkeren. Plek van samenkomst is (meestal) de Soosruimte van Spritshz in de kelder van de Brink.

Lees ook

SGRD pleit voor handhaving afstandsregel en mondkapjesadvies

DOESBURG – De Stichting Gehandicapten Raad Doesburg (SGRD) heeft zich weer ingespannen om een toegankelijkheidsrapport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.