Home / StreekFair Lathum

StreekFair Lathum

LATHUM Zaterdag 18 augustus vindt aan de Rhedense Veerweg, op het terrein van Recreatiepark de Veerstal, de derde StreekFair Lathum plaats. Het succes van de eerdere edities zorgt ervoor dat er dit keer uitgepakt kan worden met meer kramen en meer activiteiten. De formule blijft wel dezelfde: een markt met de kleuren, geuren en smaken van de regio. Eten en drinken, kunst of huisvlijt: producten met hart en ziel, uit eigen streek of huis.

De StreekFair begint om 11.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Voor de kinderen is er een compleet animatieteam. Het aantal kramen is dit jaar ongeveer verdubbeld. Voor belangstellende kraamhouders is nog een beperkt aantal plaatsen te huur. De prijs voor een kraam bedraagt 35 euro, een halve kraam kost 20 euro. Een kraam reserveren kan tot 10 augustus via e mail info@angerlosnieuws.nl. De StreekFair is een initiatief van het Angerlo’s Nieuws in samenwerking met De Veerstal.

Lees ook

Rick Evers: Spareribs

Eens in de zoveel tijd gingen mijn vrouw en ik altijd onbeperkt spareribs eten bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.