Home / Overlast Ireneplantsoen

Overlast Ireneplantsoen

Overlast Ireneplantsoen

DOESBURG De politie in Doesburg kreeg de afgelopen tijd meldingen van overlast op het Ireneplantsoen en de begraafplaats in Doesburg. Omwonenden ergerden zich vooral aan afval dat hier door de jeugd werd achtergelaten. De buurtbewoners namen zelf het initiatief het op te ruimen. “Mooi om te zien dat de omwonenden betrokken zijn bij het mooie stadspark, maar andermans afval opruimen kan niet de bedoeling zijn”, aldus de politie, die daarom enkele jongeren in het park heeft aangesproken. “Woensdag troffen wij wederom jeugd in het park, maar dit keer met een plastic zak waarin het afval werd verzameld. Er is niets op tegen ergens te zitten (hangen), maar zorg dat je geen overlast veroorzaakt”, zegt de politie op Facebook, met daarbij een duim omhoog voor de jongens en meiden die nu hun eigen troep opruimen.

Lees ook

Vrijwilligersevenement afgelast

RHEDEN – Het vrijwilligersevenement dat gepland stond op 7 november gaat niet door. Tijdens dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.