Home / Opgeven Open Podium in Hummelo

Opgeven Open Podium in Hummelo

Opgeven Open Podium in Hummelo

HUMMELO Op zondagmiddag 26 augustus vindt het Open Podium in Hummelo weer plaats. De open plek achter de kerk is een prachtige ruimte om samen te genieten van alle talenten die op gaan treden. Ingetogen kleine liedjes van singer songer writers, maar ook een complete band en een dansgroep, alles is mogelijk. Iedereen die zijn of haar talent wil laten zien, in welke vorm dan ook, kan zich inschrijven. Opgeven kan via maaike@dorpshuishummelo.nl of via de Facebook pagina van Dorpshuis De Ruimte. Dit jaar wordt de vrijheid blijheid sfeer nog meer versterkt door de rollende keukens die hun plekje innemen onder de linden. Het programma begint om 14.30 uur en vanaf 14.00 uur start de inloop. Het Open Podium wordt georganiseerd door de Stichting Dorpshuis Hummelo.

www.dorpshuishummelo.nl

Lees ook

Atlant bouwt nieuwe leef- en woonomgeving Marken Haven

BEEKBERGEN – Op locatie Marken Haven in Beekbergen is Atlant begonnen met de bouw van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.