Home / Mantelzorgcafé in Doesburg

Mantelzorgcafé in Doesburg

Mantelzorgcafé in Doesburg

DOESBURG Op dinsdagochtend 14 augustus is er van 10.00 tot 11.30 uur weer een mantelzorgcafé in De Waag in Doesburg. Iedereen die intensief of langdurig zorgt voor iemand, een ouder, een kind, partner of iemand anders uit de omgeving, is mantelzorger. Soms komen mantelzorgers voor uitdagingen te staan en kan het emotioneel zwaar worden. Praten daarover kan helpen om de zorg vol te houden. Het mantelzorgcafé is dé plek om in een ongedwongen sfeer lotgenoten te ontmoeten. De koffie en thee staan klaar. Opgeven is niet nodig. De toegang is gratis.

www.vithulpbijmantelzorg.nl

Lees ook

Repair Café tijdelijk gesloten

DIEREN – Het Repair Café Dieren is tot nader bericht gesloten in verband met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.