Home / Loenens bouwbedrijf nu ook in Apeldoorn

Loenens bouwbedrijf nu ook in Apeldoorn

LOENEN/APELDOORN Bouwbedrijf Derksen is voor veel mensen in Loenen een begrip. Het zal voor deze mensen dan ook vreemd zijn om te zien dat het bedrijf niet langer meer aan de Eerbeekseweg te vinden is. De reden? Het gaat goed met de zaken en eigenaar Marcel Derksen heeft besloten om naar Apeldoorn te verhuizen.

Dat de economie flink aan het aansterken is, merkt Marcel Derksen van Bouwbedrijf Derksen. “De zaken gaan goed en daardoor wordt het pand aan de Eerbeekseweg te klein. Mede omdat er op de huidige locatie geen mogelijkheid is om de kantoorfunctie uit te breiden, ben ik op zoek gegaan naar een andere locatie.”

De ondernemer heeft zijn klantenkring in de gehele regio Stedendriehoek, maar voornamelijk in Apeldoorn is het aantal klanten de laatste jaren fors uitgebreid en nog steeds groeiende. Dat is dan ook de reden dat het kantoor met werkplaats verhuist naar Apeldoorn. “Natuurlijk verdwijnen we niet helemaal uit Loenen,” vertelt Loenenaar Marcel Derksen. “De werf met separate kantoorfunctie aan de Vrijenbergerweg blijft gewoon in Loenen. Dankzij de nieuw aangekochte bedrijfshal met kantoor in Apeldoorn zijn er voor ons meer mogelijkheden om een gestage groei door te zetten.” Zo wordt er bijvoorbeeld in de bedrijfshal een nieuwe machinale houtbewerking ingericht, zodat het bedrijf snel en flexibel kan reageren op de vraag van haar opdrachtgevers.

Bouwbedrijf Derksen helpt met name particulieren met nieuwbouw, verbouw en onderhoudswerkzaamheden. Dit kunnen ingewikkeld projecten zijn, zoals een uitbouw met bijzondere vorm of formaat, renovaties, kelders en constructieve aanpassingen, maar ook allerhande bouwkundige aanpassingen.

De verhuizing vindt plaats tijdens de bouwvak. Vanaf 27 augustus is Bouwbedrijf Derksen officieel thuis in zowel Loenen als Apeldoorn.

www.bouwbedrijfderksen.nl

Lees ook

Vrouwengroep Internationaal

DIEREN – De Vrouwengroep Internationaal houdt donderdag 29 oktober een creatieve middag. Er worden kaarten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.