Home / Kruising Kanaalweg / Spankerenseweg twee weken dicht

Kruising Kanaalweg / Spankerenseweg twee weken dicht

DIEREN De Kanaalweg (N786) ter hoogte van het kruispunt met de Spankerenseweg in Dieren is vanaf vrijdag 10 augustus vanaf 19.00 uur twee weken afgesloten voor alle verkeer. Er zijn alternatieve routes. Het kruispunt gaat 24 augustus om 17.00 uur weer open.

De afsluiting is nodig om de werkzaamheden aan het kruispunt Kanaalweg (N786) / Spankerenseweg en de aansluiting op de nieuwe brug over het Apeldoorns kanaal af te ronden. De aannemer brengt de toplaag en de wegbelijning aan. Daarnaast wordt onder andere ook een verkeerslichteninstallatie aangebracht. Na openstelling van het kruispunt zijn de werkzaamheden aan de nieuwe brug over het Apeldoorns kanaal afgerond. Spankeren is via deze brug weer bereikbaar.

Gedurende de werkzaamheden gelden er omleidingsroutes voor doorgaand verkeer richting de Spankerenseweg vanaf de N786 (Kanaalweg) en van en naar Arnhem en Apeldoorn. Om veiligheidsredenen geldt de afsluiting voor alle verkeersdeelnemers. Er zijn alternatieve routes ingesteld (zie bijgevoegd kaartje). Het doorgaande verkeer richting Zutphen en Arnhem volgt de omleidingsroute via de N786 Imboslaan Harderwijkerweg. Het doorgaande verkeer richting Eerbeek en Apeldoorn volgt de omleidingsroute via de Harderwijkerweg Imboslaan N786. Het centrum van Dieren is vanuit Arnhem en Zutphen bereikbaar via de route Harderwijkerweg en Wilhelminaweg. Ook fietsers en voetgangers worden omgeleid. Gele borden geven de omleidingsroute aan.

Bedrijven aan de Spankerenseweg blijven bereikbaar via de Wilhelminaweg. Lindegas en bedrijventerrein Rinaldostraat blijven bereikbaar via de N786 (Kanaalweg) en bedrijventerreinen Kanaal 1 & 2 blijven bereikbaar via de omleidingsroute Harderwijkerweg Imboslaan N786.

Lees ook

Vrouwengroep Internationaal

DIEREN – De Vrouwengroep Internationaal houdt donderdag 29 oktober een creatieve middag. Er worden kaarten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.