Home / KasteelKidsClub op Rosendael

KasteelKidsClub op Rosendael

KasteelKidsClub op Rosendael

ROZENDAAL Op woensdag 8 augustus kunnen kinderen deelnemen aan de KasteelKidsClub op kasteel Rosendael. De middag begint om 14.00 uur en duurt ongeveer 1,5 uur. Op de KasteelKidsClub kunnen kinderen meedoen met diverse doe activiteiten: van spelletjes tot een speurtocht en leuke knutselprojecten. Natuurlijk kunnen de kinderen met hun (groot)ouders vandaag ook een bezoek aan park en kasteel brengen. De KasteelKidsClub is gevestigd in het Beleef!souterrain van het kasteel. De entree bedraagt, inclusief kasteel en parkbezoek, voor volwassenen 9,50 euro en kinderen van vier tot achttien jaar betalen 8,25 euro. Donateurs GLK en museumkaarthouders betalen 3 euro. Reserveren is niet nodig.

Tel. 026 3644645

www.rosendael@glk.nl

Lees ook

Vrouwengroep Internationaal

DIEREN – De Vrouwengroep Internationaal houdt donderdag 29 oktober een creatieve middag. Er worden kaarten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.