Home / Inbreng kleding SKKB

Inbreng kleding SKKB

EERBEEK De stichting kinderkledingbeurs (SKKB) in Eerbeek staat met een kraam op de zomermarkten op dinsdag aan de Stuijvenburchstraat. De winkel zelf is dan gesloten. Om de winkel leeg te krijgen voor de wisseling van de zomer naar de wintercollectie houdt SKKB de komende weken vele acties.

Sinds 1 augustus is het weer mogelijk om mooie najaars en winterkleding in te brengen tijdens de openingstijden van de winkel: dinsdag van 09.30 tot 11.30 en van 13.30 tot 15.30 uur, behalve dus tijdens de zomermarkten tot en met 21 augustus, op woensdag van 13.30 tot 15.30 uur, op vrijdag van 09.30 tot 11.30 uur en iedere tweede zaterdag van de maand van 10.00 tot 15.00 uur.

Kortgeleden heeft SKKB het goede doel Up4s kinderkoor blij kunnen maken met kleding. Het Oegandese koor bestaat uit een wisselend aantal kinderen en jongeren in de leeftijd van acht tot zestien jaar. De groep is afkomstig van de basisschool Kidsgear en van de middelbare school Hoys College in Bukomansimbi, Oeganda.

www.skkb.nl

Lees ook

Auto in de greppel in Spankeren

SPANKEREN – Donderdagavond 23 september is een auto in de greppel beland in Spankeren. Rond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.