Home / Gladiolenfestijn Laag Soeren

Gladiolenfestijn Laag Soeren

Gladiolenfestijn Laag Soeren

LAAG SOEREN Zaterdag 18 en zondag 19 augustus kunnen belangstellenden zich weer vergapen aan de enorme hoeveelheid verschillende gladiolen op het proefveld aan de Jut van Breukelerwaardlaan 6 in Laag Soeren. De gladiolen staan uitgestald voor een zelf samen te stellen boeket of mogen desgewenst zelf gesneden worden. Er zijn weer diverse nevenactiviteiten en ook Romke van de Kaa is aanwezig en geeft een interessante lezing. De toegang is gratis. Het gladiolenfestijn duurt op alle dagen van 11.00 tot 17.00 uur.

www.challagladiolen.nl

Lees ook

Samen gedenken in Spankeren

SPANKEREN – Zondag 1 november is er van 15.00 uur tot 17.00 uur gelegenheid om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.