Home / Culturele Markt in Dieren

Culturele Markt in Dieren

Culturele Markt in Dieren

DIEREN Op zaterdag 25 augustus vindt er van 14.00 tot 20.00 uur een Culturele Markt plaats op het Ericaplein in Dieren. Er is een diversiteit aan optredens met muziek en dans, maar ook een modeshow en kramen met food en non food uit verschillende culturen. De dag wordt afgesloten met een loterijtrekking met vele leuke prijzen. Aanmelden voor verkoop van producten of voor de modeshow kan bij Lucas Manupassa en Toon Bergevoet via tel. 06 10630571 of e mail lukasmanupassa@hotmail.com.

Lees ook

Ik vind: Toekomstvisie Doesburg?

Tijdens de commissievergadering van donderdag 10 juni is er gesproken over het vaststellen van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.