Home / Rheden / Felle autobrand

Felle autobrand

RHEDEN – Een felle autobrand maandagavond op de parkeerplaats langs de A348 bij Rheden verwoestte de auto compleet. Voor de gewaarschuwde brandweer was er geen eer te halen, het voertuig is totaal verwoest. Flinke rookwolken trokken omhoog terwijl de inzittende een eindje verder zagen dat hun auto in vlammen opging. Er vielen gelukkig geen gewonden. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, het voertuig is geborgen door een bergingsbedrijf.

Foto – Martin de Jongh

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.