Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum van Hanzestad Doesburg. Op de Vischmarkt, de Roggestraat en een gedeelte Veerpoortstraat stonden kramen met aan Frankrijk gerelateerde producten, maar ook antiek, brocante, kunst, curiosa en boeken. Deze straten worden niet voor niets het Montmartre van Doesburg genoemd. De gevels van de oude panden en de sfeervolle terrassen zorgen voor de perfecte sfeer voor een Franse markt en ook het weer werkte daar aan mee, het was zonnig en warm. Er zijn nog Montmartre Markten op zondagen 24 juni, 29 juli en 26 augustus van 10.00 tot 17.00 uur.

Foto: Hanny ten Dolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.