Home / Doesburg / Gezellige Montmartre Markt

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum van Hanzestad Doesburg. Op de Vischmarkt, de Roggestraat en een gedeelte Veerpoortstraat stonden kramen met aan Frankrijk gerelateerde producten, maar ook antiek, brocante, kunst, curiosa en boeken. Deze straten worden niet voor niets het Montmartre van Doesburg genoemd. De gevels van de oude panden en de sfeervolle terrassen zorgen voor de perfecte sfeer voor een Franse markt en ook het weer werkte daar aan mee, het was zonnig en warm. Er zijn nog Montmartre Markten op zondagen 24 juni, 29 juli en 26 augustus van 10.00 tot 17.00 uur.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Margreet Frankot leent werk van vader Roelof uit aan Raadskelder

DOESBURG – Stichting de Raadskelder in Doesburg heeft op het moment een bijzondere expositie. Margreet …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.