Home / Eerbeek / Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige omstandigheden streden acht bedrijventeams om de toernooiwinst van 2018. Organisatoren Gert Jan Blom en Roy Zomer kijken terug op een zeer geslaagd toernooi. Weliswaar viel het aantal deelnemers dit jaar iets tegen, toch waren de sfeer en sportiviteit als vanouds. De winnaar van de toernooibokaal 2018 is SPITS B.V. De tweede plaats werd behaald door Intrapec B.V. en op de derde plek eindigde: Frank de Vries Groenprojecten. Deelnemers, kantinebezetting en een goede DJ zorgden voor een gezellige afsluiting. Het bedrijvenvoetbal wordt al sinds de jaren 70 gespeeld op de velden van Eerbeekse Boys en ook volgend jaar is er weer een bedrijventoernooi.

Lees ook

Schoolgebouw opgeleverd

EERBEEK – Met de symbolische overhandiging van de sleutel aan wethouder Eef van Ooijen werd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.