Home / Doesburg / Vogel in nood

Vogel in nood

DOESBURG- Zaterdag om 16.56 uur werd de brandweer van Doesburg opgeroepen voor een kleine vogel in nood op de hoek Koppelweg/Forsythiastraat. Op het eilandje in het water aldaar staan bomen en in een van die bomen hing een vogel aan één vleugel vast in draad. Hierop werd door de brandweer een klein bootje van een collega brandweerman geleend. Met dit kleine bootje werd er heen gevaren en de vogel in veiligheid gebracht. De dierenambulance heeft zich daarna over het diertje ontfermd
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.