woensdag 20 oktober 2021 | WEEK 42 |
HomeKlarenbeekTweedehands kleding gevraagd voor Alpe d'HuZes kledingbeurs

Tweedehands kleding gevraagd voor Alpe d’HuZes kledingbeurs

KLARENBEEK – Vrijdag 18 mei van 20.00 tot 22.00 uur en zaterdag 19 mei van 10.00 tot 12.00 uur houden de dorpscontactpersonen in Klarenbeek, in samenwerking met het Alpe d’HuZes-team Klarenbeek, een tweedehands kledingbeurs. Deze beurs voor volwassen- en kinderkleding wordt gehouden in het MFC. De opbrengst is bestemd voor de Alpe d’HuZes, die als doel heeft zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

 

Wie kleding voor dit goede doel beschikbaar wil stellen, kan dit doen van 12 tot en met 17 mei door de spullen in te leveren bij de familie Wolters aan de Klarenbeekseweg 100 in Klarenbeek of in de naastgelegen winkel van Bike Totaal Wolters. Dit jaar kan men de kleding ook inleveren aan de Soerhuislaan 4 in Wilp bij de familie Hurenkamp. De kleding moet schoon en heel zijn en het gaat om volwassen- en kinderkleding, alle maten zijn welkom.

De verkoopprijs van de kleding wordt bepaald door de organisatie en de opbrengst komt geheel ten goede aan de Alpe d`HuZes. Niet verkochte kleding wordt geschonken aan de Kledingbank in Apeldoorn en krijgt daarmee dus ook een goede bestemming.

Wie liever zelf kleding wil verkopen en de opbrengst wil houden, kan voor 10 euro een tafel huren en zo toch een bijdrage leveren aan het goede doel.

 

dorpscontactpersoon@klarenbeeksbelang.nl

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

0209739_Het_Juridische_Huis.jpeg

Laagdrempelige hulp van studenten bij Het Juridische Huis

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft niet direct een dure advocaat in te schakelen. In Dieren opende recent Het Juridische Huis, een initiatief van rechtenstudent Musa Elarslan. Particulieren en ondernemers kunnen hier terecht voor gratis juridisch advies.

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit

Dierenaar Wim Ritsema klaar voor WK Marathon

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor zijn deelname aan de marathon in Londen op zondag 3 oktober. Hij mag daar deelnemen aan het WK marathonlopen en is één van de kanshebbers in zijn leeftijdscategorie 55-59.

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor

Paula Jolink geëerd door EC Hummelo

HUMMELO - Blij verrast was Paula Jolink, toen zij dinsdag tijdens de maandelijkse vergadering van de Evenementen Commissie Hummelo werd toegesproken door de gast...