dinsdag 07 december 2021 | WEEK 49 |
HomeEerbeekInschrijving geopend voor Wandel4daagse Eerbeek

Inschrijving geopend voor Wandel4daagse Eerbeek

EERBEEK – Rondom de Wandel4daagse in Eerbeek vinden dit jaar weer volop activiteiten plaats. Het evenement vindt plaats van maandag 28 tot en met donderdag 31 mei. Op de eerste en tweede wandeldag daagt Scouting Tapawingo de deelnemers uit met een paar leuke opdrachten. Daarnaast is er een demonstratie en workshop papier scheppen, speelt Amnesty een ‘oneerlijk voetbalspel’ met de deelnemers en zijn er onderweg een paar oude militaire voertuigen te bewonderen. Deelnemers kunnen zichzelf in de historische beelden uit de kijkkast plaatsen door via de kijkkast een foto te maken.

 

Inschrijven voor de Wandel4daagse kan tot 21 mei via www.4daagse-eerbeek.nl. Daarna geldt na-inschrijving tegen een hoger tarief. Inschrijfformulieren zijn ook beschikbaar bij Primera Tabor in Eerbeek. Wie één of twee dagen wil meelopen kan zich op de betreffende dag melden bij de inschrijfkraam op de startlocatie.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0215754_Film_-Pixabay.jpg

Inwoners van Rheden hechten meer belang aan cultuur

GEM. RHEDEN - Meer inwoners van de gemeente Rheden nemen actief deel aan culturele activiteiten. Dat blijkt uit onderzoek via inwonerspanel Rheden Spreekt. Ook zijn er meer mensen lid van een vereniging en vinden meer mensen cultuur in de gemeente belangrijk.

0213226_Marc_Albers_Sportclub_Doesburg.jpg

Trouwe sponsor van Sportclub Doesburg

DOESBURG - Albers Transport blijft ook de komende jaren pakketsponsor van Sportclub Doesburg. Directeur Marc Albers heeft onlangs de samenwerkingsovereenkomst met de vereniging voor drie jaar verlengd. Albers Transport is gevestigd aan de Leigraafseweg en al 75 jaar een begrip voor het vervoer van bouwmaterialen. De club is Albers Transport