Home / Hummelo / Normaal vereeuwigd in brons

Normaal vereeuwigd in brons

HUMMELO – Dat Hummelo trots is op Normaal, was natuurlijk al duidelijk, maar sinds afgelopen donderdag is het voor iedere bezoeker te zien. Op de centrale parkeerplaats in het dorp staan de mannen levensgroot in brons vereeuwigd. Hummelo is een mooi monument rijker.

Onder grote belangstelling is het beeld, van de hand van kunstenares Lia Krol, onthuld door Bennie Jolink, Ferdy Joly, Wim ter Horst en Irma Manschot, de weduwe van Jan Manschot, de overleden drummer van Normaal. Na het officiële moment werd het een nog een mooi muzikaal feestje met muziek van onder andere de heren zelf en de Anhangerschapsband.

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.