Home / Eerbeek / Ernstig ongeval langs Kanaal

Ernstig ongeval langs Kanaal

EERBEEK – Bij een aanrijding op kruising Boerenstraat met de Apeldoornseweg langs het Kanaal in Eerbeek zijn woensdagmiddag twee personen gewond geraakt. De aanrijding gebeurde rond 13.50 uur. De bestuurder van een Renault wilde net voor een vrachtwagen, die vanaf Dieren kwam, vanaf de Boerenstraat de Apeldoornseweg oprijden. Daarbij zag hij de BMW die vanaf Apeldoorn kwam over het hoofd.

 

De bestuurder van de Renault is overgebracht naar het ziekenhuis met onder andere nek- en rugklachten, net als de bijrijdster van de BMW. De schade aan de auto’s is groot. Ze zijn door een bergingsbedrijf geborgen. Door de aanrijding ontstond er een lange opstopping van auto’s en vrachtwagen.

Foto: Roland Heitink

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.