Home / Hoog-Keppel / De mooiste koopjes

De mooiste koopjes

HOOG-KEPPEL – Het is een evenement dat bij velen al jaren vast op de agenda staat: de markt in Hoog-Keppel op Hemelvaartsdag. De slechte weersvoorspellingen bleken best mee te vallen en dus togen ook afgelopen donderdag weer veel koopjesjagers en sfeerzoekers naar het dorp.

De rommelmarkt wordt al 42 jaar georganiseerd door voetbalvereniging HC’03 en voorloper H&K. In die tijd is de bescheiden markt op het plein voor het toenmalige gemeentehuis uitgegroeid tot een evenement van formaat. Er zijn wat handelaren, hobbyisten en veel bewoners van het dorp die hun waren aanbieden, wat het assortiment heel divers maakt. Van oud speelgoed tot aardbeien en van meubeltjes tot kleding. Een mooi en gezellig evenement, dat bovendien de voetbalclub een mooie bijdrage aan de clubkas oplevert.

Lees ook

Hoog-Keppel tijdens Hemelvaart in teken van 42e rommelmarkt

HOOG-KEPPEL – Voetbalvereniging HC’03 houdt op Hemelvaartsdag voor de 42e achtereenvolgende keer de kunst-, antiek- …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.